Top branduri de telefoane mobile - Top cele mai bune marci de telefoane mobile votate

Descopera mai jos lista cu top cele mai bune branduri de telefoane mobile, in urma voturile romanilor.

Pe baza a 2551 de voturi, Samsung, a iesit pe primul loc ca fiind cea mai buna marca de telefon mobil in 2022, iar pe urmatoarele pozitii: Huawei si Xiaomi. Vezi ce au mai recomandat utilizatorii in lista de top 10 cele mai bune branduri de telefoane mobile.

Top marci de telefoane mobile, clasificate de la cele mai bune la cele mai slabe. Scopul listei de mai jos este de a stabili care sunt cele mai bune telefoane mobile din punct de vedere brand, pentru a usura luarea decizilor si cumparaturile viitoare. Indiferent ca sunt magazine online, din mall-uri sau din coltul strazii, fiecare pun la dispozitie cele mai bune marci de telefoane, permitand cumparatorilor o gama variata de modele, cu specificati, culori, dimensiuni, technologii, review-uri ... dar lista de mai jos ne arata care sunt brandurile de telefoane mobile de top, bazate pe recomandarile utilizatorilor reali. Luand in calcul telefoanele mobile disponibile astazi pe piata, descoperiti sau votati cele mai recomandate marci de telefoane.

Dispariția mărcilor de telefonie mobilă sau a căror urme sunt aproape imposibile

Schimbările tehnologice nu afectează doar utilizatorii, ci și mărcile care într-un fel sau altul sunt forțate să se reinventeze sau să dispară într-o industrie în care evoluția nu se oprește o secundă. De data aceasta vom face un tur al celor mari branduri mobile care au triumfat în Spania , precum și nenumărate țări din întreaga lume, dar care mai devreme sau mai târziu au încetat să mai fie relevante sau au dispărut complet.

Unii au ajuns să lupte pentru a fi cele mai bine vândute mărci din lume, obținând cifre stratosferice și fiind o parte foarte importantă, astfel încât astăzi să putem avea dispozitive mobile care să poată face practic același lucru cu computerele. Cu siguranță, mai mult de o marcă îți este familiară și îți amintești câteva dintre telefoanele mobile pe care le-am menționat.

Ericsson, după divorț a venit reinventarea

Marca de telefonie mobilă suedeză Ericsson și-a început începuturile cu mulți ani în urmă, când telefoanele mobile nici măcar nu existau, dar abia în anii 90, marca a decis să își adapteze posibilitățile pentru a crea telefoane mobile. Ani mai târziu și împreună cu creșterea telefoanelor mobile, am putut să o vedem în partea de sus, devenind „cărămizile mobile” pentru a conduce piața . Cu toate acestea, progresele tehnologice și ghinionul cauzate de un incendiu în fabricarea lor, l-au determinat să ajungă să se alăture Sony pentru a ști ce își vor aminti mulți alții ca Sony Ericsson.

Acest lucru a provocat creșterea vânzărilor, obținând o primire excelentă pe piață din 2004 până în 2010. Între acești ani am putut vedea miticul Sony Ericsson Xperia X1, un telefon mobil care, cu tastatura pliantă, a anticipat tehnologiile de mâine. Dar apoi a avut loc divorțul și Sony a preluat partea Ericsson din secțiunea mobilă și a mers pe drumul său propriu. La care Ericcson s-a concentrat pe investițiile în telecomunicații până astăzi, unde este o piesă cheie de promovat 5G tehnologie la toți principalii operatori.

BQ, brand made in Spain cu final trist

Cine avea să ne spună că vom avea o marcă emblematică de telefonie mobilă în Spania, un vis pe care trebuie să-l recunoaștem că nu a durat mult. BQ firmă a ajuns să producă telefoane mobile emblematice ca BQ Aquaris 4.5 sau altele mai puternice precum cel cu care și-a luat rămas bun, BQ Aquaris X. Cu toate acestea, creșterea sa a coincis cu sosirea Xiaomi sau a copleșitorului Huawei, care le-a făcut să nu aibă creșterea așteptată în afara granițelor al Spaniei.

Încetul cu încetul, pierderile au depășit beneficiile și, deși investiția a continuat să crească, nu a existat nicio modalitate de a trage conturi. Valorile implicite au devenit o realitate din ce în ce mai frecventă și, în cele din urmă, Vingroup, o companie holding din Vietnam, a preluat cea mai mare parte a mărcii. Ideea a fost să sprijine în continuare compania, cel puțin în Spania sub marca Vsmart, dar nimic din toate acestea nu s-a împlinit și mulți utilizatori nu au suport. În mod curios astăzi continuăm să vedem modele ale mărcii de vânzare în magazine precum Amazon, dar, desigur, nu recomandăm achiziționarea acestora.

HTC, un brand de referință care a ajuns la nimic

Este practic imposibil să ne gândim la Android fără să ne amintim de marca HTC, o uniune care ne-a condus la ceea ce avem în prezent în mâinile noastre. Firma a reușit să facă Android să aibă mai mult sens prin stratul său de personalizare HTC Sense și cu telefoane precum HTC Wildfire sau HTC One în anii săi glorioși care au fost din 2009 până în 2013.

Dar după aceasta și odată cu sosirea concurenților cu prețuri mai mici și opțiuni mai interesante, încetul cu încetul HTC a încetat să mai fie relevant . Firma nu a dispărut și în Spania putem cumpăra noi modele precum HTC Desire 20+, deși prezența publicitară redusă și din nou concurența acerbă o fac retrogradată pe locul al doilea. Acum este mai concentrat pe realitatea virtuală, dar nu știm deocamdată dacă conturile continuă să iasă cu vânzări în alte țări, deoarece în Spania nu găsim aproape nimeni cu un telefon HTC.

Siemens, de la toate la nimic

Alături de Nokia Siemens, a fost unul dintre brandurile de top în domeniul telefoniei mobile. Marca de origine germană a fost importantă până în 2005, odată cu introducerea Siemenes, când utilizatorii dezamăgiți și admirați de alte modele Nokia i-au dat „lovitura”. Un an mai târziu a sosit marea vânzare anunțată, unde BenQ a cumpărat divizia Siemens Mobile , o companie pe care mulți o vor aminti pentru sponsorizarea pe tricoul Real Madrid, cu jucători de talia lui Raúl sau Casillas.

Dar acest lucru nu va permite încetinirea să continue și, în cele din urmă, BenQ a ajuns să falimenteze și să producă telefoane mobile. Astăzi, Siemens este încă în viață cu aparatele de consum, dar deocamdată se pare că ideea de a intra pe piața mobilelor nu pare atractivă.

Maxon, relicva originilor

Când tastele dominau ecranele, marca Maxon, născută în Coreea, avea o prezență puternică în urmă cu mai bine de 20 de ani. Un brand care a venit să colaboreze cu Movistar pentru a prezenta câteva modele de care mulți își vor aminti. Cu toate acestea, evoluțiile sale ajung să se îndrepte într-o altă direcție și acum este producător de componente electronice dedicat muzicii. O cale alternativă care ar putea fi mai bună decât a ajunge la faliment.

Zopo, un brand care nu a durat mult

Mulți își vor aminti marca Zopo pentru unele modele precum Zopo Speed ​​X sau Zopo 950. În câțiva ani a trecut de la înființarea în China, coincizând în timp și spațiu cu Xiaomi, până când a ajuns în Spania și și-a deschis propriile magazine cu servicii post-vânzare și vânzări. terminal, o călătorie care a avut loc din 2012 până în 2018. Se părea că totul mergea fără probleme pe deplin, dar rezultatele teribile ale smartphone-urilor lor i-au făcut să cadă în picătură . Până în prezent, magazinul său online este încă deschis, dar fără dispozitive în stoc și a stagnat în 2018.

Wolder, din Cantabria până unde au rezistat

Spania a avut un alt brand important în tehnologia mobilă dincolo de BQ, Wolder companie care a reușit să câștige un punct de sprijin cu tabletele și smartphone-urile sale . O companie care a investit mult în televiziune pentru a apărea la programe de televiziune precum MasterChef sau împreună cu compania Jazztel, producând terminalele sale. Firma a vândut peste 400,000 de dispozitive, dar, ca și altele, sosirea marii nave chineze pilotate de Xiaomi a luat pâinea prăjită.

Gama medie numită Wiam a fost cea care a avut cea mai bună acceptare, dar au venit ulterior implicitele, problemele de finanțare și un număr nesfârșit de situații care nu au putut fi abordate în timp. Deși compania nu a dispărut și a continuat cu alte aventuri, nu mai vorbesc despre tablete și telefoane mobile, ci se gândesc doar la copertine, skateboard-uri și alte produse care nu au nimic sau puțin de-a face cu electronica.

Elephone, producătorul chinez care a dispărut de pe hartă

În alte cazuri, pare mai evident că investițiile proaste sau dispozitivele defectuoase au dus la dispariția unor mărci, dar în cazul Elephone este un caz oarecum mai ciudat. Cu o gamă largă de telefoane mobile și o evoluție importantă, firma a reușit să ajungă în Spania și Portugalia cu o prezență fizică în mai multe magazine și mai ales în magazinele online. Cu toate acestea, încetul cu încetul investiția în publicitate scădea, dispozitivele au încetat să mai fie vândute și am putea spune că el a aruncat în curând prosopul împotriva Xiaomi și alți producători.

Până în prezent, putem continua să găsim unele dintre telefoanele lor mobile entry-level în magazine precum Amazon, dar niciunul nu a reușit să fie la fel de izbitor ca, de exemplu, Elephone P6000 sau Elephone P7000. Cine știe dacă la un moment dat firma va decide să viziteze din nou Spania, deoarece navigând pe site-ul său web întâlnim modele prezentate acum 1 an care nu sunt departe de ceea ce ne oferă alți producători, împărtășim imaginea Elephone P2.

Cubot, o umbră a ceea ce a fost

Originar din Shenzhen, ca atât de mulți alții, (fostul gigant) Cubot continuă să supraviețuiască astăzi după anii săi de boom. În prezent, oferă terminale robuste și altele mai clasice în care găsim mai multe modele cu un design fără practic cadre și caracteristici minime. Valoarea sa actuală este prețurile mici, dar acum doar 4 ani ghepardul Cubot a fost prezentat înainte de toate flash-urile la MWC din Barcelona .

Cu toate acestea, încetul cu încetul a încetat să mai fie relevant și până în prezent, deși este încă „în viață”, puțini sau nimeni nu-și mai amintește de ele. Poate că, cu o întorsătură, concentrându-se pe Android Stock și un serviciu tehnic mai bun, ar putea să-și creeze o nișă, dat fiind că este ceea ce le-a lipsit și multor alte mărci chinezești.

Zetta, marca care nu a apărut niciodată

În această recenzie a mărci mobile care au marcat un moment din istorie , Zetta nu putea lipsi, marca care a fost demascată. Era anul 2006, când Xiaomi nu era încă oficial în Spania și mobilele lor au început să sosească prin magazinele de export, moment în care doi tineri cu anumite cunoștințe despre ROM-uri au profitat de ocazie pentru a da viață propriului brand numit Zetta, situat în Extremadura și într-un logo cu ghindă care va intra în istorie după ce te-ai plimbat prin televizoare.

Cu toate acestea, unii utilizatori ForoCoches și-au dat seama că există lucruri care nu se potrivesc acestei mărci și cu o simplă dezasamblare a fost posibil să se verifice dacă bateria aparține Xiaomi, precum și componentele. Atunci totul a fost descoperit, iar marca din cauza fraudei grave a trebuit să returneze banii tuturor celor care au cumpărat unul dintre modele, închizându-se pentru totdeauna. Frauda i-a dus în instanță și atunci au încetat să mai fie auziți de ei.

Alte mărci care nu au dispărut, dar au o prezență mai mică

Nokia, de la regină la retrogradare

Cu începuturile sale în urmă cu mulți ani, chiar și dincolo de secolul al XX-lea, compania Nokia a început să fabrice telefoane mobile în 20 cu primele sale „cărămizi”. A realizat repere la fel de importante ca fiind primul producător care a avut un telefon mobil cu conexiune GSM și pentru a trimite sau a primi SMS-uri. Odată cu nașterea Symbian, el a făcut o diferență față de alți producători, dar nu a putut susține presiunea cu Nokia Lumia împotriva Android și iPhone.

Microsoft l-a cumpărat cu idei pentru a-l salva, dar a fost imposibil și a ajuns să-l lase „să moară”. Mai târziu, în 2017, a început să semneze acorduri cu Xiaomi pentru a avea brevetele sale și cu Alcatel pentru a încerca să se reinventeze, lansând de această dată unele dispozitive pe piață cu sistemul de operare Android. Provenit din HMD și fabricat în China de Foxconn ca mulți alții, încearcă să-și ridice capul.

De atunci am văzut mai multe lansări care se concentrează pe gama de intrare și gama medie , dar nici unul care nu a reușit cu adevărat să atragă atenția utilizatorilor și să devină demn de reținut. Ținând cont de ceea ce a făcut această companie, credem că ar putea realiza ceva mai mult, fie cu un smartphone ieftin, fie cu inovație diferențială. Deocamdată, cea mai inovatoare este includerea 5G în Nokia 8.3, dar apare o altă problemă, deoarece acest model este practic imposibil de cumpărat în Spania.

ZTE are o problemă numită SUA

Gigantul de telecomunicații ZTE nu a devenit niciodată un brand proeminent în Spania, dar cel puțin și-a avut audiența, lucru pe care în ultimii ani l-a pierdut în favoarea Realme, printre alte mărci înfloritoare. Cea mai mare etapă a sa este în 2010, când a reușit să devină al patrulea producător de telefoane mobile din lume , dar mai ales pe marea piață asiatică.

Așa cum sa întâmplat cu Huawei, ZTE a fost afectată de vetoul impus în Statele Unite. Spre deosebire de Huawei, ZTE a fost lovit mult mai greu și prezența sa scăzută în afara Chinei îl pune pe frânghii. Deocamdată, continuă să prezinte modele de gamă medie și câteva modele de ultimă generație pe piața chineză, dar nimic nu este mai departe de adevăr, neavând aplicații Google își are efect și va trebui să așteptăm să aflăm ce deține. Poate că singura sa ieșire este unirea cu Huawei, care profită de Harmony OS pentru a face posibil ca ceva nou să renască din cenușă.

Cele mai ieftine și recomandate mărci de telefoane mobile ale anului

Până acum anul acesta am găsit mai multe lansări pentru toate gusturile și nevoile, însă nu este ușor de găsit smartphone-uri ieftine care ies în evidență în 2022 . Ca să cunoașteți aceste terminale și mărcile care au optat mai mult pentru prețuri mici, vă vom face foarte ușor.

Privind tot ce a fost prezentat și prețul la care putem găsi fiecare dintre lansări, dăm peste două mărci care iau tortul. Asta se intampla pentru ca costa putini bani si de altfel, pentru ca au devenit cele mai recomandate datorita rezultatelor bune pe care le dau chiar si pentru mai putin de 200 de euro.

Opțiunile ieftine ale Xiaomi

A fost regele prețurilor mici de câțiva ani și în 2022 nu s-a schimbat, Xiaomi, gigantul chinez, continuă să conducă cu mai multe opțiuni decât oricare alta, permițându-ne să găsim telefonul de care ne dorim și de care avem nevoie fără a cheltui toate economiile.

Printre opțiunile câștigătoare ale anului găsim Xiaomi Redman 10C, unul dintre acele smartphone-uri ieftine ale anului care pe viitor ar putea fi cele mai bine vândute. Datorită bateriei sale mari de 5,000 mAh, designului atractiv și Gura-leului 680, pentru doar 159 de euro, putem cere puțin mai mult.

Dar prețurile mici nu se limitează la acel model, care ar fi cel mai proeminent. Putem pune si modele precum Redmi Note 11 și Note 11S printre opțiunile noastre care nu depășesc 200 de euro și obțin rezultate foarte demne.

Datorita diversificarii companiei, in cadrul catalogului POCO avem modelul Poco M4 Pro, unul dintre acele smartphone-uri pe care nu ne putem opri sa ii recomandam. Versiunea cu 5G a fost lansat la sfarsitul anului trecut, dar atat acela cat si cel nou cu 4G au capacitatea de a ne satisface din toate punctele de vedere.

Alternativele Realme nu lipsesc

Cealaltă companie care oferă de obicei multe telefoane mobile la preț redus este Real Me, care și-a croit treptat nișa. În acest caz, opțiunea principală ar fi Realme Narzo 50, model care nu este la fel de ieftin ca și opțiunea Redmi, dar nu merge rău. Are mai multe puncte în comun în interior, precum bateria sau camera de 50 Mpx și nu există nicio îndoială că se uită la adversarul direct.

Pe lângă aceasta, firma a mai lansat anul acesta și Realme 9i, o opțiune care în acest caz s-ar confrunta cu Redmi Note 11. La fel, intervalul cel mai mic și cel mai limitat trece prin modelul Realme C35, care în acest caz depășește cu 100 de euro foarte puțin, deși asta presupune anumite limitări.

Motorola, Samsung și alții

Dar nu toate telefoanele mobile și mărcile la prețuri mai mici din Spania sunt limitate la cele două mărci menționate, altele precum Motorola și Samsung au, de asemenea, pe lângă opțiunile mid-range și high-end, terminale pentru cele mai strânse buzunare . Acestea răspund perfect nevoilor și ne pot lăsa foarte fericiți pentru o lungă perioadă de timp.

Moto G22 este smartphone-ul care se potrivește cel mai bine prețurilor mici pe care le căutăm în 2022, cu un terminal care îndeplinește tot ce avem nevoie, precum o cameră de 50 Mpx și o mare versatilitate, o baterie bună și de lungă durată, precum și un ecran mare. cu 90Hz.

Din partea producătorului coreean avem Samsung Galaxy A13 ca cel mai bun exponent, un model care nu trece neobservat si indeplineste tot ce am mentionat si ne putem dori.

În acest caz, cu Un UI asigurare la bord, care ne oferă o experiență simplă și extrem de personalizabilă, care, împreună cu cipul Exynos 850, face posibilă mutarea fără probleme a rețelelor sociale și a aplicațiilor de zi cu zi.

În timp ce ne amintim și de TCL 30, un model care costă 150 de euro și care, pe lângă tot ce ne place la smartphone-urile ieftine, are și un Ecran AMOLED, oricât de surprinzător ar părea . Pe de altă parte, Honor X8 este încă unul dintre acele smartphone-uri ieftine care ne pot scăpa de necazuri, deși nu este la fel de complet din punct de vedere al dotărilor.

Previous article Smartwatch pentru doamnele de...
Next article 10 lucruri de ştiut despre ist...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here