ASUS a prezentat în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone 2 Deluxe Special Edition și ZenFone Max, disponibile în România începând din luna martie 2016. Cele trei modele extind și mai mult oferta companiei, ASUS având acum în portofoliu telefoane inteligente cu tehnologii și performanțe remarcabile.

ASUS Zenfone Zoom

ZenFone Zoom încorporează o cameră foto cu zoom optic 3x și lentile HOYA, ZenFone 2 Deluxe Special Edition este un telefon foarte performant cu finisaje de lux și o capacitate de stocare extinsă, în timp ce Zenfone Max integrează o baterie puternică pentru o autonomie de până la cinci zile.

Aduceți lumea mai aproape: zoom optic 3X, lentile cu 10 elemente și focalizare automată prin laser ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone cu zoom optic 3x și cameră PixelMaster de 13 megapixeli, măsurând numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experții japonezi de la Hoya .

Optica Hoya cu prisme a telefonului ASUS Zenfone Zoom

Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă. Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare de fiecare dată, chiar și atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Acestea sunt surprinse la viteze de declanșare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fără OIS.

ASUS Zenfone Zoom

Experiență foto incredibilă într-un dispozitiv de buzunar În proiectarea celui mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X, inginerii ASUS au rotit mecanismul cu lentile pentru a obține forma compactă. Sistemul optic este cuplat cu un senzor de imagine Panasonic SmartFSI, ZenFone Zoom capturând mai multă lumină și mai multă culoare, dezvăluind detalii atât în lumină naturală, cât și în condiții de iluminare redusă.

Designul modelului ZenFone Zoom este inspirat de camerele foto DSLR, având butoane dedicate pentru declanșator și înregistrare. Carcasa internă este de tip unibody fiind fabricată cu ajutorul mașinilor de prelucrat cu comandă numerică (CNC), sablată și anodizată pentru protecția anticorozivă. În total sunt 201 de procese tehnologice prin care trece o carcasă de Zenfone Zoom înainte de a primi placa de bază și celelalte componente electronice.

ZenFone Zoom excelează și în fotografia macro, permițând apropierea la 5 centimetri de subiect, dezvăluind detalii incredibile. Utilizatorii experimentați pot folosi setările manuale pentru a regla viteza declanșatorului, valoarea expunerii, balansul de alb, sensibilitatea ISO și alte setări de nivel avansat.

În pachetul ZenFone Zoom este inclus și blițul miniatural ZenFlash.

Performanțe de top: procesor quad-core pe 64 biți, 4GB RAM, LTE 150Mbit/s și IPS ecran Full HD Procesorul Intel Atom quad-core montat pe ZenFone Zoom echilibrează cu atenție balanța dintre performanță și eficiență, fiind bazat pe sofisticata arhitectură Silvermont pe 22nm. Cei 4GB de memorie RAM DDR3 și spațiul de stocare de până la 64GB completează specificațiile de top.

ZenFone Zoom integrează un modem LTE Category 4 cu viteze de download de până la 150Mbit/s. Împreună cu timpul de răspuns la atingere de numai 60ms, oferă o experiență fluidă în orice moment. Utilizatorii care folosesc intens telefonul se pot baza pe o baterie litiu-polimer de 3000mAh, dar și pe tehnologia exclusivă ASUS BoostMaster, care poate reîncărca bateria de la zero la 60% în numai 39 de minute.

Imaginile generate de ZenFone Zoom sunt afișate pe un ecran IPS Full HD cu diagonala de 5.5 inci. Unghiul de vizualizare de până la 178 de grade și densitatea de 403ppi ajută la redarea fiecărei imagini cu detalii precise.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition exprimă eleganța tehnologiei. Având un design inspirat de automobilele de curse, ZenFone 2 Deluxe Special Edition completează stilul utilizatorilor activi. Cele două versiuni, Silver Polygon și Carbon Night sunt motorizate de procesoarele Intel Atom Z3590 quad-core, tactate la frecvența de 2.5GHz. Memoria RAM de 4GB oferă suficient spațiu de lucru pentru rularea aplicațiilor pretențioase, incluzând aici și jocurile cu grafică avansată. ASUS a instalat pe acest telefon 128GB de memorie flash, la care se adaugă un card microSD de aceeași capacitate, obținându-se un total de 256GB. Astfel, utilizatorul va putea să stocheze o mulțime de filme și fotografii, realizate cu ajutorul camerei PixelMaster de 13 megapixeli, fără să-și facă griji în privința spațiului liber.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Tehnologia din interior este evidențiată prin finisajele de lux ale carcasei. Modelul cu multiple fațete este creat prin desenarea a 500 de poligoane, ce oferă un aspect deosebit dar și o bună prindere. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este alimentat de o baterie litiu polimer de 3000mAh, ce poate fi încărcată rapid cu ajutorul tehnologiei BoostMaster.

Pachetul ZenFone 2 Deluxe Special Edition include ambele carcase, Silver Polygon și Carbon Night.

ASUS ZenFone Max ASUS Zenfone Max este un telefon construit pentru cei care au nevoie de autonomie extinsă. Cadrul subțire al telefonului (de până la 10.55mm) ascunde o baterie litiu polimer de 5000mAh, ce înmagazinează energia necesară pentru mai multe zile de utilizare. Mai mult, telefonul se poate transforma într-o baterie portabilă, reîncărcând la nevoie alte dispozitive mobile. Zenfone Max poate funcționa până la 914 ore în regim de așteptare, adică nu mai puțin de 38 de zile. În regim de convorbire 3G, bateria de 5000mAh rezistă cu succes timp de 37.63 ore. ZenFone Max este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 2GB RAM, asigurând puterea necesară pentru aplicațiile zilnice. Pe lângă acesta, modemul LTE Cat4 atinge viteze de download de până la 150Mbit/s.

ASUS Zenfone Max

Utilizatorii care folosesc frecvent telefonul pentru a realiza fotografii se pot baza pe o camera PixelMaster de 13MP cu diafragmă f/2.0, bliț LED și focalizare laser. Ecranul cu diagonala de 5.5 inci este acoperit cu sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4.

Prețuri și disponibilitate Cele trei telefoane vor fi disponibile pe piața românească începând din luna martie 2016, prețurile aproximative fiind următoarele: 2499 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Zoom, 949 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Max și 2249 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Fotografii de la conferința de presă: httpedialooko/view_event.php?EventId=326

Specificații ZenFone Zoom ‏(ZX551ML)

Platforma: Android 5.0 Lollipop cu interfață ASUS ZenUI

Culoare: Negru/Alb

Dimensiune telefon: 158.9 x 78.84 x 5 ~ 11.95 mm

Greutate telefon: 185 g (cu baterie)

Chipset: Intel Atom Quad Core Z3580 64-bit (2.3GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0

Memorie: 4GB LPDDR3 RAM

Stocare: 64GB Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii

Slot de memorie: Card Micro-SD (până la 128 GB)

Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac

USB, Bluetooth V4.0+EDR , NFC

Micro SIM, 2G/3G/4G

Navigaţie: GPS/GLONASS/BDS

Ecran: IPS 5.5 inci, Full HD 1920×1080/403 PPI, Corning Gorilla Glass 4, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input

Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), BoostMaster (încărcare 60% în 39 min)

Cameră frontală: 5 MP

Cameră principală: 13 MP, Focalizare Automată Laser 0.03 secunde, Bliţ LED bi-color, OIS, lentile HOYA cu 10 elemente, zoom optic 3X, senzor Panasonic

Conector Audio: 3.5mm

Senzori: Accelerometru/Busolă/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală/Senzor magnetic

Bliț ZenFlash inclus în pachet

Specificații ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Platforma: Android 5.0 (Lollipop) cu ASUS ZenUI

Culoare: Silver Polygon (Argintiu)/Carbon Night (Negru)

Dimensiune telefon: 77.2 x 152.5 x 3.9 ~ 10.9 mm

Greutate telefon: 170 g (cu baterie)

Chipset: Intel Atom Quad Core Z3590 64-bit (2.5GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0

Memorie: 4GB RAM LPDDR3

Stocare: 256GB (128GB eMMC Flash + 128GB MicroSD card), 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii

Slot de memorie: ocupat

Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac

Micro USB (support OTG), Bluetooth V4.0, NFC

Două cartele Micro SIM, SIM1 Permite 2G/3G/4G, SIM2 Permite 2G (numai convorbiri), Suport Dual SIM cu Funcţie Dual Active

Navigaţie: GPS/GLONASS/BDS

Ecran: IPS 5.5inci, Full HD 1920×1080, Corning Gorilla Glass 3, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input

Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), BoostMaster (încărcare 60% în 39 min)

Cameră frontală: 5 MP, focalizare fixă, diafragmă F2.0

Cameră principală: 13 MP, focalizare automată, bliţ bi-color Real Tone, lentile cu 5 elemente

Senzori: Accelerometru/Busolă/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală

Asphalt 8 de la Game-loft este furnizat împreună cu 24000 monede gratuite.

Specificații ZenFone Max

Platforma: Android 5.0 Lollipop cu ASUS ZenUI

Culoare: Negru/Alb

Dimensiune: 77.5 x 156 x 10.55 mm

Greutate: 202 g (cu baterie)

Chipset: Qualcomm MSM8916 QuadCore 1.2GHz

GPU: Adreno 306

Memorie: 2GB RAM LPDDR3

Stocare: 16GB eMMC Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii

Slot de memorie: Micro-SD (până la 64 GB)

Wireless: WLAN 802.11 b/g/n, Wi-Fi direct

Micro USB (support OTG)

Bluetooth V4.0+EDR +A2DP

Două cartele Micro SIM, SIM1 Permite 2G/3G/4G, SIM2 Permite 2G/3G/4G, Dual SIM, Dual Stand By

Navigaţie: GPS, GLONASS, AGPS & BDS

Ecran: IPS, 5.5inci, HD 1280×720, Corning Glass Glass 4, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, luminozitate 450nits, Full Lamination,

Supports GloveTouch input

Baterie: 5000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), functie de Power Bank

Timp de Standby: 914 ore

Timp de convorbire: 37.63 ore

Cameră frontală: 5 MP, diafragmă F2.0

Cameră principală: 13 MP, focalizare automată laser în 0.03 secunde, diafragmă F2.0, bliţ LED Real Tone

Conector Audio: 3.5mm

Senzori: Accelerometru/Busolă/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală/Senzor magnetic

Previous article Programul malware Adwind vizea...
Next article 5 extensii esențiale pentru Go...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here